Kategorijos
Receptai

Kreminė grybų sriuba. Tokia skani, kad gaminsite ją kasdien

Nuo vaikystės mums buvo sakoma, kad sriuba yra labai sveika. Ir tai tikra tiesa. O kad jūsų kasdienė mityba būtų ne tik sveika ir maistinga, bet ir labai skani, siūlome paruošti šią kvepiančią kreminę sriubą su grybais.

Grybų sriuba kvepia rudeniu, mišku ir jaukumu. Net jei namuose nėra miško grybų ir turite tik pievagrybių, nesunkiai pasigaminsite šią skanią sočią grybų sriubą.

sriuba

KREMINĖ GRYBŲ SRIUBA

Šiandien pasidalinsime instrukcijomis, kaip paruošti skanią grybų sriubą su grietinėle ir sūriu. Paprastas, greitas ir skanus receptas!

Jums reikės:

  • 2 bulvių
  • 300 g grybų
  • 1 morkos
  • 100 g lydyto sūrio
  • 1 valgomojo šaukšto aliejaus
  • 100 ml grietinėlės
  • 1 svogūno
  • 2,5 l vandens
  • 2 lauro lapų
  • žalumynų apibarstyti
  • druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Tada nuplaukite ir nuskuskite bulves. Bulves supjaustykite mažais gabalėliais ir suberkite į verdantį vandenį. Virkite apie 10 minučių.

Grybus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Juos šiek tiek pakepinkite augaliniame aliejuje, tada sudėkite prie bulvių ir virkite dar 5-7 minutes.

sriuba

Dabar pereikime prie kepimo. Nuplaukite svogūnus ir morkas, sutarkuokite morkas. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, pakepinkite daržoves, kol suminkštės. Tada suberkite į sriubą.

Supjaustykite lydytą sūrį į mažus gabalėlius. Suberkite į sriubą. Nuolat maišykite, kol sūris ištirps, tada supilkite grietinėlę. Galiausiai įberkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.

sriuba

Tai viskas, skani grybų sriuba yra paruošta. Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, taip pat galite įdėti skrebučių ir Provanso žolelių.

Šios kreminės grybų sriubos aromatas ir skonis užkariaus net įmantriausią gurmaną! Esame tikri, kad jūsų šeima ilgai nepamirš šio skonio, o šviežios žolelės patiekalui suteiks ypatingą spalvą.

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *