Kategorijos
Receptai

Naujųjų metų desertas per 5 minutes. Be orkaitės, kondensuoto pieno, želatinos ir miltų

Šokoladinis stebuklingas pyragas su žemės riešutais ir bananais, su švelniu ir puriu kremu. Viskas paruošiama labai paprastai ir greitai, o rezultatas kaip tik visiems gurmanams ir saldumynų mėgėjams.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

sausainiai, 200 g;

sviestas ir žemės riešutai, po 100 g;

žiupsnelis druskos;

bananas, 1 vnt;

šokoladas 150 g;

grietinėlės sūris 300 g;

cukraus pudros, 100 g;

riebios grietinėlės 300 ml;

bet koks šokoladas papuošimui.

Gaminimo procesas

Sausoje keptuvėje pakepinkite žemės riešutus su druska, o tada trintuvu sumalkite į trupinius.

Paimkite bet kokius sausainius, galite biskvitą, šokoladą ir taip pat susmulkiname trintuvu į trupinius.

Sumaišykite abu trupinius (žemės riešutus ir sausainius) ir užpildykite lydytu sviestu, išmaišykite iki vientisos masės.

Formuojame pyragą žiedu, trupinius dedame ant dugno ir užsandariname stikline.

Siunčiame į šaldytuvą atvėsti.

Atvėsusią grietinėlę išplakite mikseriu iki tirštos ir purios masės.

Į grietinėlę supilkite minkštą sviestą ir plakite iki vientisos masės.

Grietinėlę sumaišykite su minkštu sūriu ir vėl plakite mikseriu iki purios masės.

Bananą supjaustykite griežinėliais.

Ant torto formoje užtepkite šiek tiek kremo, ant viršaus uždėkite bananų apskritimus ir aptepkite kremu.

Ištirpinkite šokoladą ir sumaišykite su grietinėle, kaitinkite ant viryklės, kol masė e taps visiškai vienalytė ir vientisa.

Ant kremo užpilkite šiek tiek ištirpusio šokolado, išlyginkite ir ant viršaus užtepkite likusią grietinėlę.

Išlyginkite ir užpildykite šokoladu, apibarstykite tarkuotu baltuoju ar bet kokiu kitu šokoladu, gali būti migdolų žiedlapių.

Tortą kelioms valandoms siunčiame į šaldytuvą.

Nuimame žiedą ir tokį kvapnų bei švelnų stebuklą patiekiame šventiniam stalui. Tortas pasirodo tiesiog skanus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *