Ingredientai:
– virta vištos krūtinėlė – 400 g
– svogūnas – 1 vnt. Apkepame aliejuje kol pagels
– virti kiaušiniai – 3 vnt
– virtos bulvės – 3 vnt
– sūris – 100 g
– graikiniai riešutai – 100 g
– majonezas – 500 ml
– migdolai – 200 g
– kukurūzai – 1 skardinė
– morkos – 1 vnt
– marinuoti pievagrybiai – 100 g
Paruošimas:
Visus ingredientus susmulkiname kaip parodyta foto, sumaišome dubenyje, dedame kukurūzus, majonezą, gerai išmaišome.
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-11-1-1024x680.jpg)
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-10-1.jpg)
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-9-1-1024x768.jpg)
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-8-1.jpg)
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-7-1.jpg)
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-6-1.jpg)
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-5-1.jpg)
![](https://pukuotukas.com/wp-content/uploads/2020/11/3-4-1-1024x768.jpg)
Į dubenį dedame gatavą masę ir formuojame kankorėžius, viršų sutepame majonezu ir per visą kankorėžių paviršių įdedame migdolus.
Gražiai įdedame rozmarino ir krapų šakeles ir leidžiame salotoms pastovėti 1 val.