Tokie subtilūs pufai yra labai skanus delikatesas, kurį gali paruošti kiekvienas, mėgstantis tokius skanėstus arbatai.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
- miltai, 2,5 stiklinės;
- vanduo, 1 stiklinė;
- druska, 1 šaukštelis;
- sviestas, 100 g;
- sūrio pagal skonį ir norą.
Virimo procesas
Į vandenį supilkite išsijotus miltus dalimis ir įberkite druskos, minkykite tešlą.
Įpilkite gabalėlį sviesto ir toliau minkykite, pabarstydami miltus ant stalo.
Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.
Tešlą padalinkite į 4 dalis ir susukite rutuliukus, uždenkite.
Kiekvieną bandelę susukame į labai ploną sluoksnį.
Sutepkite lydytu sviestu, uždenkite antru sluoksniu, taip pat patepame sviestu. Mes tai darome su visais 4 sluoksniais, sudėdami juos į krūvą.
Mes sulenkiame visą krūvą į ritinį ir supjaustome porcijomis.
Kiekvieną gabalėlį susukite į pyragą ir įspauskite viduryje – gausite drugelį. Mes uždengiame vieną varčią su antrąja ir pasirodo bandelė.
Bandeles paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, patepame saldžiu sirupu ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 15 – 20 minučių.
Tokios bandelės gali būti dar karštos, pateptos medumi arba užpiltos kondensuotu pienu ir tai pasirodo labai skanus saldumynų mėgėjams.