Kategorijos
Receptai

Kiekvienas gali išbandyti šį paprastą receptą: Švelnios bandelės iš miltų, vandens ir sviesto

Tokie subtilūs pufai yra labai skanus delikatesas, kurį gali paruošti kiekvienas, mėgstantis tokius skanėstus arbatai.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • miltai, 2,5 stiklinės;
  • vanduo, 1 stiklinė;
  • druska, 1 šaukštelis;
  • sviestas, 100 g;
  • sūrio pagal skonį ir norą.

Virimo procesas

Į vandenį supilkite išsijotus miltus dalimis ir įberkite druskos, minkykite tešlą.

Įpilkite gabalėlį sviesto ir toliau minkykite, pabarstydami miltus ant stalo.

Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.

Tešlą padalinkite į 4 dalis ir susukite rutuliukus, uždenkite.

Kiekvieną bandelę susukame į labai ploną sluoksnį.

Sutepkite lydytu sviestu, uždenkite antru sluoksniu, taip pat patepame sviestu. Mes tai darome su visais 4 sluoksniais, sudėdami juos į krūvą.

Mes sulenkiame visą krūvą į ritinį ir supjaustome porcijomis.

Kiekvieną gabalėlį susukite į pyragą ir įspauskite viduryje – gausite drugelį. Mes uždengiame vieną varčią su antrąja ir pasirodo bandelė.

Bandeles paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, patepame saldžiu sirupu ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 15 – 20 minučių.

Tokios bandelės gali būti dar karštos, pateptos medumi arba užpiltos kondensuotu pienu ir tai pasirodo labai skanus saldumynų mėgėjams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *